Δεκέμβρης 1944 (17)

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Φώτης: Δεν πάμε κατά ΣΥΡΙΖΑ μεριά... – Άντε, και πρόεδρας!


ΔΗΜΑΡ: Αποφάσισε να στραφεί προς τον ΣΥΡΙΖΑ
Δημοσίευση: Παρ, 31/10/2014 - 15:35
Να σταματήσει ο διάλογος με το ΠΑΣΟΚ και να συνεχιστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ η οποία συνεδρίασε το βράδυ της Πέμπτης.
Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία μετά από σχετική εισήγηση του Φώτη Κουβέλη, την οποία υποστήριξε ο γραμματέας του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Θέλοντας να δικαιολογήσει τη συστράτευση με τον πόλο του αστικού πολιτικού συστήματος που έχει ως κορμό το ΣΥΡΙΖΑ, η Δημοκρατική Αριστερά διατύπωσε το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί ο διάλογος με το ΠΑΣΟΚ λόγω της στήριξης που παρέχει στις πολιτικές της κυβέρνησης.
Έξι μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής διαφώνησαν με την απόφαση, επιμένοντας ότι θα πρέπει να συνεχιστεί ο διάλογος με όλες τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς.
Με τη θέση της μειοψηφίας συντάχθηκε ο βουλευτής Νίκος Τσούκαλης, ο οποίος σε γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι «η Δημοκρατική Αριστερά, πρέπει και οφείλει να επιμείνει και να αναβαθμίσει το διάλογο που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο, με τις δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της αριστερής σοσιαλδημοκρατίας και του δημοκρατικού κέντρου».
902 

Επισημάνσεις, προσθήκη φωτό, τίτλος: Μποτίλια Στον Άνεμο

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.