Δεκέμβρης 1944 (17)

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Κανέλλη σε Σκουρλέτη: Επαναστάτης με προαπαιτούμενο την ευρωστρούγκα δεν έχει γεννηθεί – Το δημόσιο αγαθό υπηρετείται μόνο με τον λαό στην εξουσία (VIDEO)

Παρεμβάσεις της Λιάνας Κανέλλη στο «Mega» (VIDEO)
Δημοσίευση: Τετ, 25/06/2014 - 17:14

 Οι παρεμβάσεις της Λιάνας Κανέλλη
Σε τηλεοπτική συζήτηση στην πρωινή εκπομπή του «Mega» συμμετείχε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.
Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ, τονίζοντας ότι αποτελεί ψεύδος να μιλάμε για δημόσια ΔΕΗ, όταν δημόσια ΔΕΗ δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.
Η βουλευτής του ΚΚΕ σημείωσε ότι δεν μπορεί να υπάρξει ενεργειακή πολιτική προς όφελος του λαού μέσα στην ΕΕ, καθώς η Ενέργεια ως δημόσιο αγαθό «υπηρετείται μόνο όταν έχει ο λαός την εξουσία» και όχι «όταν το τιμολογείς με βάση τα συμφέροντα του κεφαλαίου».
Η Λιάνα Κανέλλη απάντησε επίσης στις υποκριτικές εκκλήσεις του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ περί «συμπόρευσης των προοδευτικών δυνάμεων» και «κυβέρνησης της αριστεράς», ενώ αναφορικά με το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε ότι δεν αφορά το λαό που υποφέρει.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο θέμα των παρακολουθήσεων και των τηλεφωνικών υποκλοπών, υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για ζήτημα που έχει αναδειχθεί έντονα εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια.
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.