Δεκέμβρης 1944 (17)

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ν. Σοφιανός: Το μίγμα διαχείρισης από το νέο δίπολο δεν έχει φιλολαϊκή προοπτική – Η διάθεση του λαού για αποδέσμευση από την ΕΕ να εκφραστεί πολιτικά με την ενίσχυση του ΚΚΕ (VIDEO)

Την ανάγκη ο λαός να εκφράσει την αντίθεσή του στην Ευρωπαϊκή Ένωση του κεφαλαίου, στη λυκοσυμμαχία που μακελεύει τους λαούς της Ευρώπης, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στο κανάλι «Kontra».
  • Αυτή η διάθεση της αποδέσμευσης που υπάρχει και καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις πρέπει να εκφραστεί πολιτικά, με την ενίσχυση του ΚΚΕ, πρόσθεσε ο Νίκος Σοφιανός, σημειώνοντας ότι τα μείγματα διαχείρισης που παρουσιάζονται και από τους δύο εκφραστές του νέου δίπολου δεν έχουν φιλολαϊκή προοπτική.
Αναφορικά με τις απολύσεις εργαζομένων στο δημόσιο τομέα, υπογράμμισε ότι
  • το ΚΚΕ κατέθεσε τροπολογία ζητώντας οι εργαζόμενοι να μη χάσουν τη δουλειά τους και να καλυφθούν οι ανάγκες που υπάρχουν, όπως τα 340 αφύλακτα σχολεία στο δήμο της Αθήνας που η πλειοψηφία του δήμου επιχειρεί να τα καλύψει με πενταμηνίτες ή ιδιωτικές υπηρεσίες σεκιούριτι, τις οποίες θα πληρώνουν οι γονείς.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.