Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Γεια σου, Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου: Ποιες συλλογικές συμβάσεις; Ούτε στην ΕΡΤ υπάρχουν, κυρία Κατσίμη (μούγκα η κυρία). Ποιος επιχειρηματίας παίρνει κανάλι για την ολόπλευρη ενημέρωση; Για να διαμορφώσει την κοινή γνώμη το παίρνει... Μην τρελαθούμε κιόλας κύριε Ζαχαριάδη!... (μούγκα και ο κυρίος Ζαχαριάδης) - Και άλλα ωραία (VIDEO)

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Οργάνωση της πάλης για να εξασφαλιστούν τα αυτονόητα και για να ανοίξει ο δρόμος της ελπίδας και της προοπτικής
(VIDEO)
Πέμπτη 08/09/2016 - 11:04
Τώρα περισσότερο από ποτέ υπάρχει η ανάγκη οργάνωσης της πάλης των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων για να εμποδιστούν τα βάρβαρα μέτρα που θα κλιμακωθούν, αλλά και για να έχουμε κατακτήσεις, ανοίγοντας το δρόμο της ελπίδας και της προοπτικής, σημείωσε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης 8 Σεπτέμβρη σε εκπομπή της ΕΡΤ - 1.
Παρακολουθούμε, συνέχισε, την προσπάθεια της κυβέρνησης να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μιας αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζει, όπου το «βαρέλι δεν έχει πάτο», φως στο τούνελ δεν υπάρχει. Νέα βάρβαρα μέτρα συνοδεύουν την ολοκλήρωση της κάθε αξιολόγησης και εμείς ως ΚΚΕ εκπέμπουμε σήμα κινδύνου, σημαίνουμε συναγερμό στο λαό για να οργανώσει την πάλη του για να τα αποκρούσει. Παρακολουθούμε, πρόσθεσε, και την αγωνία της ΝΔ να πιαστούν οι στόχοι, να υλοποιηθούν τα προαπαιτούμενα για να έρθει η δόση. Αυτό όμως δεν μπορεί να είναι η αγωνία του ελληνικού λαού που σήμερα βλέπει τις συντάξεις να μειώνονται, που δεν ξέρει πώς θα στείλει τα παιδιά του στο σχολείο, που δεν ξέρει πώς θα εξασφαλίσει τα αυτονόητα. 
Αναφερόμενη στο διαγωνισμό για τις πανελλαδικές τηλεοπτικές άδειες, η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση με αυτό το διαγωνισμό ξαναμοιράζει την πίτα των τηλεοπτικών καναλιών και κάνει μια προσπάθεια, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, για ένα πιο φιλικό τηλεοπτικό περιβάλλον για αυτή. Το δικαίωμα στην ενημέρωση μπορούν να το προασπίσουν μόνο κανάλια και συχνότητες που είναι κοινωνική ιδιοκτησία και εκεί να έχουν λόγο και οι συλλογικότητες, οι μαζικοί φορείς, τα σωματεία των εργαζομένων, κατέληξε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.