Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Συγκέντρωση ΚΚΕ: Σύνταγμα, Πέμπτη, 20 Ιουλίου, 8 μ.μ. ‒ ΟΧΙ στα δεξιά και στα αριστερά μνημόνια ‒ Αποδέσμευση από την ΕΕ, με τον λαό στην εξουσία

ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αύριο, Πέμπτη, στις 8 μ.μ., η συγκέντρωση στο Σύνταγμα
Θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας
Η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει μεγάλη συγκέντρωση, με σύνθημα «ΟΧΙ στην πρόταση των ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ. ΟΧΙ στην πρόταση της κυβέρνησης. Αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό στην εξουσία»,αύριο, Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στο Σύνταγμα.
Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Οι προσυγκεντρώσεις
Οι προσυγκεντρώσεις των Τομεακών Οργανώσεων της ΚΟ Αττικής έχουν οριστεί για τις 7 μ.μ., ως εξής:
Προπύλαια: ΑΕΙ - ΤΕΙ.
Κάνιγγος: Βιομηχανία, Κατασκευές, Μεταφορές, Καλλιτέχνες, Τηλεπικοινωνίες, Χρηματοπιστωτικό, ΜΜΕ, Εμπόριο, Επισιτισμός, Δικαιοσύνη, ΕΒΕ, Υγεία, Εκπαιδευτικοί.
Φιλελλήνων: Νότιος Τομέας, Δημόσια Διοίκηση - ΟΤΑ, Πειραιάς.
Ομόνοια: Δυτικός Τομέας, Βόρειος Τομέας, Μεσόγεια, Θριάσιο, Ανατολικός Τομέας, Τομέας Α' Αθήνας - Γαλατσίου.
Στην κάλπη με την πρόταση του ΚΚΕ

Ψηφοδέλτια με την πρόταση του Κόμματος διακινούνται σε όλη τη χώρα - Διαθέσιμα και από τις ιστοσελίδες του ΚΚΕ, του «Ριζοσπάστη» και του «902.gr»

Τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ καλούνται να διαδώσουν αυτό το ψηφοδέλτιο στο λαό, το οποίο μπορεί επίσης ο καθένας να βρει και να τυπώσει από την ιστοσελίδα του Κόμματος (www.kke.gr), από το πόρταλ «902.gr» (στη διεύθυνση www.902.gr/node/70561) και φυσικά από την ιστοσελίδα του «Ριζοσπάστη» (www.rizospastis.gr), όπου μάλιστα πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα υπάρχει ειδικός σύνδεσμος που οδηγεί σε ενότητα με τα υλικά του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα.



Το ΚΚΕ καλεί το λαό στο δημοψήφισμα της Κυριακής να μην επιλέξει ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη. Να σηκώσει το ανάστημά του και να εκφράσει και στο δημοψήφισμα την αντίθεσή του στην ΕΕ και τα μνημόνια διαρκείας της, ρίχνοντας μαζικά στην κάλπη τη δική του πρόταση: «ΟΧΙ στην πρόταση των ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ. ΟΧΙ στην πρόταση της κυβέρνησης. Αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό στην εξουσία».
Ούτε η πρόταση των ΕΕ - ΔΝΤ - ΕΚΤ ούτε η κυβερνητική πρόταση των 47 + 8 συμπληρωματικών σελίδων διορθώνεται, γιατί είναι γεμάτες βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα. Το κάλπικο «όχι» που προτείνει η κυβέρνηση είναι ένα μεγάλο «ναι» στο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι «ναι» στην κλιμάκωση της επίθεσης σε βάρος του λαού. Καλούμε το λαό να μη διαλέξει νέο μνημόνιο. Να «ακυρώσει» αυτό το κάλπικο δίλημμα που του θέτουν, ρίχνοντας στην κάλπη την πρόταση του ΚΚΕ.
Οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα διακινούν ήδη ψηφοδέλτια με την πρόταση του ΚΚΕ, μαζί με τη Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα που αποφάσισε η κυβέρνηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.