Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Χάνεις σε ΠΡΟ-ΠΟ και ΛΟΤΤΟ; Πόνταρε στον Τσακαλώτο! (VIDEO)

Πάει, θα τον ρήξη τον καφέ!
Δήλωση - βόμβα Τσακαλώτου: «Είμαστε έτοιμοι για ρήξη»

«Σκοπίμως δημιουργούμε ασάφεια για να ξέρουν ότι είμαστε έτοιμοι για ρήξη», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων.

Δήλωση - βόμβα από τον αναπληρωτή υπουργό Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδη Τσακαλώτο. Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δημιουργεί ασάφεια για να ξέρουν οι Ευρωπαίοι ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη για ρήξη.

Συγκεκριμένα Μιλώντας στο Star είπε: «Σκοπίμως δημιουργούμε ασάφεια για να ξέρουν ότι είμαστε έτοιμοι για ρήξη» και σημείωσε ότι «τα τεχνικά κλιμάκια αισθάνονταν τα μέτρα του μνημονίου “σαν το μωρό τους”».
Η «κλειδώνει» και το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα αποσταλεί στις Βρυξέλλες. Ωστόσο, σημείωσε πως «υπάρχουν διαφορές με τους δανειστές για τις ιδιωτικοποιήσεις, αγορά εργασίας και αναπτυξιακό μοντέλο».
Προτεραιότητα μισθοί και συντάξεις
Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι πάντα η πληρωμή των μισθών και συντάξεων, είπε ο κ. Τσακαλώτος επαναλαμβάνοντας ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει υφεσιακά μέτρα: «Υπάρχει μία συμφωνία (με τους εταίρους) ότι εδώ τα μέτρα που χρειάζεστε είναι διαρθρωτικά, φορολογικά μέτρα».
Ο κ.Τσακαλώτος τάχθηκε κατά της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά σημειώνοντας ότι «το μεγάλο ζήτημα στη φορολογία είναι ότι δεν μαζεύουμε το ΦΠΑ». Ως προς τον ΕΝΦΙΑ είπε πως θα καταργηθεί και το 2015 οι Ελληνες θα πληρώσουν τον φόρο που θα τον αντικαταστήσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.