Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Η Υπο-Κουλτούρα του Σταυροφόρου στο Στρατό των ΗΠΑ ‒ Η βιομηχανία του μίσους και το λάδι του Αλλάχ


Η Υπο-Κουλτούρα του Σταυροφόρου στο Στρατό των ΗΠΑ
του
Jacob Hausner
12, Νοεμβρίου 2013
Σημειώσεις, επισημάνσεις, πρόσθετες φωτό, σύνδεσμοι, λοιπά κείμενα, μεταφράσεις: Μποτίλια Στον Άνεμο
 
To «Ισλάμικό πρόβλημα» του στρατού των ΗΠΑ κυριάρχησε στους τίτλους των ειδήσεων, ακόμη και πριν από την είδηση του Wired.com το 2012, που αναφερόταν σε μια σειρά μαθημάτων σε στρατιώτες με θέμα τον «πόλεμο των ΗΠΑ με το Ισλάμ».
Από το 2007 το «Ίδρυμα Στρατιωτικής Θρησκευτικής Ελευθερίας», Military Religious Freedom Foundation (MRFF) και ο ιδρυτής του Mikey Weinstein  έχουν… ακαταπόνητα τεκμηριωμένες παραβιάσεις των θρησκευτικών ελευθεριών εντός του στρατού.
Εκείνη την εποχή πολλές από τις παραβιάσεις του MRFF περιλαμβάνουν περιπτώσεις αντι-Ισλαμικής, αντι-Μουσουλμανικής προπαγάνδα και δραστηριότητας.

Εκτός από αυτές τις πολύ ανησυχητικές ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στον ημερήσιο Τύπο, αλλά και από Οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η Ισλαμοφοβία Σήμερα  (Islamophobia Today eNewspaper) αποκαλύπτει γεγονότα που καταδεικνύουν ότι η διάχυτη υπο-κουλτούρα του Σταυροφόρου (Crusader sub-culture), μέσα από τις τάξεις των ισλαμόφοβων δεν περιορίζεται σε διαδικτυακά φόρουμ και blogs, αλλά ζει και βασιλεύει, επίσης, και εντός του Στρατού των ΗΠΑ.
Θέματα αντι-μουσουλμανικά / αντι-Ισλάμ και επαγγελματιών Σταυροφόρων που συνδέονται με τη στρατιωτική χρήση διαφόρων ειδών (αξεσουάρ): T-Shirts, διακριτικά, επικαλυπτικά σφαιρών (σ.Μπ: για μείωση τριβών, αύξηση ταχύτητας και για κάτι πολύ πιο μεγάλο, όπως θα δείτε στη συνέχεια), θήκες σκοπεύτρων, καθώς και τατουάζ με την επιγραφή «Κάφρος» και «Άπιστος» είναι συνήθη σε μια μερίδα του στρατού των ΗΠΑ. [σ.Μπ.: Kafir = «άπιστος» στην αραβική· παλαιά ονομασία των λαών Κόζα ή Ξόζα της ΝΑ. Αφρικής, όπως τους αποκαλούσαν οι Μουσουλμάνοι (Λεξ. Μπαμπινιώτη), από όπου και η λέξη «Κάφρος». Infidel = «άπιστος» στην αγγλική· από το λατινικό infidelis].

Πολλοί στρατιώτες έχουν εκφράσει τη βαθιά τους ανησυχία σχετικά με την Crusader sub-culture.
Ένα συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο ηλεκτρονικών πωλήσεων, καθώς και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, όπως το SEARS (online) πωλούν σημέρα τα συγκεκριμένα αντι-μουσουλμανικά / αντι-Ισλάμ εμπορεύματα.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι η Crye Precision, η οποία έχει σύμβαση με το Υπουργείο Άμυνας, για την παραγωγή Στολών Παραλλαγής του Αμερικανικού Στρατού, συμμετέχει επίσης στις αντι-μουσουλμανικές /αντι- Ισλάμ «φίρμες» με μια μεγάλη γκάμα από«Άπιστους», σε ρούχα και αξεσουάρ.
Επιτρέψτε μου να παραθέσω μερικά παραδείγματα:
 

Ναύτης του USMC (United States Marine Corps) με τατουάζ Κάφρος (άπιστος)

Ανδρας των Ναυτικών δυνάμεων των ΗΠΑ, πιθανόν (με στολή παραλλαγής των Navy SEALS (Navy SEAL-Sea, Air, Land Teams) με ένα τσίρκο από αυτοκόλλητα μπαλώματα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται τα Κάργα Άπιστος και Χατζή Μη Σερφάρεις (μην κυκλοφορείς)
1. Στρατιώτης της 3ης Μεραρχία Πεζικού του Στρατου των ΗΠΑ ARMY
2. Στρατιώτης της 3ης Μεραρχία Πεζικού του Στρατου των ΗΠΑ, με τατού «Άπιστος»
Άνδρας του πληρώματος Ελικοπτέρου του USAF με μπάλωμα
«Άπιστος»



Αφγανιστάν, 2009, Στρατιώτης Καταδρομών με τατουάζ «Άπιστος»

Άνδρες από τις δυνάμεις SPEC OPS (Ειδικών Επιχειρήσεων), με στολές και κράνος από την Crye Precision, δυο χαρακτηριστικά είδη αυτών των Ομάδων. Εδώ σε εκπαίδευση στη Βόρεια Καλιφόρνια. Έχουν μπάλωμα «Χατζή Μη Σερφάρεις» 


Γερμανός στρατιώτης στο Αφγανιστάν. Τμήμα των δυνάμεων της ISAF του ΝΑΤΟ (Διεθνής Δύναμη Βοήθειας για Ασφάλεια). Μπάλωμα δίγλωσσο, αραβικά και αγγλικά: «Γουρουνοφάγος Σταυροφόρος».
Η αντι-Ισλάμ υπο-κουλτούρα που υποβαθμίζει και απαξιώνει τη Μουσουλμανική «διαφορετικότητα» έχει οδηγήσει τα ηλεκτρονικά καταστήματα, που επιδιώκουν να ικανοποιήσουν τη ζήτηση σε ομάδες στρατιωτικών, να παρέχουν προϊόντα με τις πιο απάνθρωπες παραστάσεις των Μουσουλμάνων και του Ισλάμ,  καθώς και την πώληση ειδών που προμοτάρουν τον «σταυροφόρο».
Εκείνοι που συμμετέχουν, δεν είναι μόνο online μικρέμποροι λιανικής, αλλά και γνωστές μεγάλες φίρμες όπως η Crye percision (κατασκευάζει όλες τις στολές παραλλαγής για τον Αμερικανικό Στρατό) και η SEARS.
 

Για μια χώρα που έχει εισβάλει σε δύο μουσουλμανικά έθνη, εξακολουθεί να βομβαρδίζει με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, σε πολλά περισσότερα, και έχει προκαλέσει σοβαρό θέμα εμπιστοσύνης σε 1,5 δισεκατομμύριο μουσουλμάνους, ισχυριζόμενη ότι θέλησή της και επιδίωξή της είναι να «νικήσει καρδιές και μυαλά» μπορεί επίσης να ιδωθεί με μια εντελώς διαφορετική, πιο κυνική ματιά.
Υπάρχει ικανός αριθμός επιχειρήσεων στο διαδίκτυο που προωθούν αυτή την κουλτούρα.
Δύο από τα πιο γνωστά sites για να αγοράσει κανείς στολές και αξεσουάρ «Άπιστου» είναι τα: Opsgear.com  και η Milspecmonkey.com.
Για την Άπιστη
Η Milspecmonkey.com είναι ο κατασκευαστής / e-λιανοπωλητής που πουλάει «μπαλώματα»: «Άπιστος», «Κάργα Άπιστος», «Γουρουνοφάγος Σταυροφόρος» και «Χατζή, Μη Σερφάρεις», όπως φαίνεται από το παρόν άρθρο.

Η Opsgear.com, ειδικά, μπορεί να ικανοποιήσει στρατιωτικά τους λάτρεις και επιβολείς του νόμου και της τάξης με μπλουζάκια και καπελάκια της σειράς «άπιστος».

_______________________
Ένας λιανοπωλητής που αξίζει να προσέξει κανείς είναι η CryePrecision.
American Infidel - δίγλωσσο
Αυτό που κάνει την Crye να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι είναι ο κατασκευαστής του Multicam, το οποίο είναι το νέο καμουφλάζ για όλες τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ.
Η Crye επίσης έχει  με το DOD (Department of Degfence, Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ) σύμβαση παραγωγής καινούργιων ειδών παραλλαγής, και (από το 2012) προμήθειας στολών για τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις.

Ένα άλλο έργο που έχει αναλάβει η Crye, πέραν του συμβολαίου με το Υπουργείο Άμυνας, είναι μια «σειρά» προϊόντων που ονομάζονται "Major League Infidel" (όπως θα λέγαμε δηλαδή: Μέγας Απίστος)
Το πιο ανησυχητικό εδώ είναι ότι η Crye, που κατασκευάζει είδη καμουφλάζ και στολές για τον Αμερικανικό Στρατό, παράγει και εμπορεύεται τα προϊόντα «άπιστος» (τα οποία απευθύνονται, επίσης, προς το προσωπικό των στρατιωτικών υπηρεσιών).
Ακολουθούν μερικά δείγματα του τι μπορείς κανείς να βρει εκεί:
Μία από τις πιο ανησυχητικές πτυχές αυτής της βιοτεχνίας είναι ότι η ετικέτα «άπιστος» σηματοδοτεί την τελευταία λέξη της μόδας.
Βρήκα όλη τη σειρά Κάφρος / Άπιστος στο μεγάλο λιανοπωλητή SEARS.
Από καλύμματα σκοπεύτρων μέχρι t-shirts και βάλε, όλα στην ιστοσελίδα της:


Η λέξη «ανησυχητικό» θα υποβάθμιζε το γεγονός ότι τo προσωπικό του αμερικανικού στρατού αγοράζει αυτά τα προϊόντα και τα προβάλλει σε κοινή θέα. Αναρωτιέται κανείς για το πώς θα νιώθουν οι Αφγανοί και Ιρακινοί πολίτες, η αστυνομία, οι διάφοροι ανάδοχοι έργων, το στρατιωτικό προσωπικό, όταν βλέπουν στρατιώτες των ΗΠΑ να φορούν αυτά τα διακριτικά.
Μια άλλη ιδιαίτερα ανησυχητική πτυχή αυτής της βιομηχανίας του μίσους αφορά ένα προϊόν που ονομάζεται Silver Bullet Gun Oil, ή SBGO.
Είναι ξεκαθαρο ποια είναι η χρήση του Silver Bullet Gun Oil από τη ρητορική στις σελίδες τους blog:
«ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να μιλήσει για λογαριασμό του Αλλάχ. Αν ΤΟΛΜΗΣΕΙ να το κάνει, το θεωρώ Μπούρδα και λέω ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ.
Το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι χρησιμοποιώ το SBGO και στέρνω μ’ αυτό τους οπαδούς τού αλλάχ στην ΚΟΛΑΣΗ,
εδώ και σχεδόν 6 ΧΡΟΝΙΑ, αρκεί». (εδώ)
One Shot - One Soul
Το SBGO ισχυρίζεται ότι στέλνει τους μουσουλμάνους «κατευθείαν στην κόλαση», αν ένας σκοπευτής το χρησιμοποιεί στον εξοπλισμό του. Θα ήθελα να επισημάνω ότι το συγκεκριμένο λιπαντικό περιέχει 13% υγροποιημένο χοιρινό λίπος και είναι άμεσα εμπορεύσιμο στη στρατιωτική κοινότητα και στους ένστολους των χωρών της Δύσης:
Το SILVER BULLET GUN OIL, είναι ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ αντι-Ισλαμοτρομοκρατικό πολλαπλής ισχύος. Το SILVER BULLET GUN OIL είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σπείρει τον ΦΟΒΟ και τον ΤΡΟΜΟ  στους  δήθεν «Άφοβους» ισλαμο-φασίστες τρομοκράτες. Δημιουργήθηκε με το πρότυπο του «ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΙΣΤΟΥ». Κατά τον Αλλάχ, στα κράτη που ακολουθούν το Κοράνι, «Οποιοσδήποτε από τους οπαδούς μου είναι μολυσμένος από χοιρινό, όταν πεθάνει θα του απαγορευτεί για πάντα η είσοδος στον παράδεισό μου, ΜΙΣΩ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΟΙΡΙΝΟΥ».
ΤΙ κάνει το SILVER BULLET GUN OIL; Το SILVER BULLET GUN OIL ΠΕΡΙΕΧΕΙ 13% USDA [σ.Μπ.: United States Department of Agriculture. Ελεγμένο από το Υπ. Γεωργίας των ΗΠΑ, πάει να πει!] ΥΓΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΙΠΟΣ. Το ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΙΠΟΣ είναι εμπλουτισμένο με ένα μείγμα υψηλής ποιότητας ΛΙΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΠΛΩΝ, σχεδιασμένου για χρήση σε ΚΑΘΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ. Το λάδι εφαρμόζεται στο εσωτερικό της κάννης κάθε πυροβόλου όπλου ή οπλικού συστήματος. Όταν πυροβολείτε, οι επικαλυμμένες με SILVER BULLET GUN OIL ΣΦΑΙΡΕΣ είναι αλειμμένες με ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΙΠΟΣ. Το ΧΟΙΡΙΝΟ ΛΙΠΟΣ μεταφέρεται οπουδήποτε και αν ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΣΦΑΙΡΑ. Η επικάλυψη του ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ουσιαστικά την είσοδο του κάθε ισλαμοφασίστα τρομοκράτη στον Παράδεισο του Αλλάχ, με τη σφαίρα την προέρχόμενη από το όπλο στου οποίου την κάννη χρησιμοποιήθηκε το SILVER BULLET GUN OIL.
Το SILVER BULLET GUN OIL αξιοποιεί τις πεποιθήσεις που έχουν οι πιστοί στον Αλλάχ ισλαμο-φασιστες τρομοκράτες, για να εμφυτέψει το φόβο του θανάτου μέσα τους, ένα φόβο που μέχρι ΤΩΡΑ δεν είχαν. (εδώ)
Και:
Το SILVER BULLET GUN OIL μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα και πάνω σε όλα τα όπλα και τα οπλικά συστήματα. Βάλτε μια σταγόνα πάνω στα απομεινάρια ενός «βομβιστή καμικάζι» και έχετε το ίδιο αποτέλεσμα: Παράδεισος γιοκ! ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ SILVER BULLET ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!
Το SILVER BULLET ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ «ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ».
Χιλιάδες μπουκάλια Silver Bullet Gun Oil έχουν διατεθεί από τον δημιουργό του, από τον Ιούλιο του 2004, για τα μέλη ΟΛΩΝ των κλιμακίων του Στρατού των ΗΠΑ. Αυτό περιλαμβάνει τα μέλη των Αμερικανικού Σώματος Πεζοναυτών του Ναυτικού και του Πεζικού, τις Μονάδες Ελεύθερων Σκοπευτών Marine Scout Sniper - SS), τις Μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων του Ναυτικού (Navy SEALS), τα τακτικά μέλη του Στρατού, τους Rangers, τα Πράσινα Μπερέ, τις Εφεδρικές μονάδες και μονάδες της Εθνικής Φρουράς, που αναπτύσσονται ή έχουν αναπτυχθεί στο Θέατρο Επιχειρήσεων της Μέσης Ανατολής. Αρκετές διμοιρίες των αρμάτων μάχης M1 Abrams (τανκς) χρήσιμοποιούν το Silver Bullet Gun Oil στα οπλικά τους συστήματα. Πλήθος Ελικόπτερα Απάτσι και Κόμπρα (Apache και Cobra Choppersχρησιμοποιούν Silver Bullet στις αλυσσίδες των πολυβόλων τους. Πολλοί «ΙΕΡΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ» του Αλλάχ είναι σφόδρα απογοητευμένοι κατά την άφιξή τους στην είσοδο του ΚΗΠΟΥ του. Το SILVER BULLET GUN OIL έχει ακόμα διατεθεί σε όλα μέλη των τακτικών ομάδων της αστυνομίας των ΗΠΑ, από το ένα άκρο στο άλλο. Πλήθος άνδρες της Ιπτάμενης Αστυνομίας (Air Marshals) χρησιμοποιούν επίσης SILVER BULLET GUN OIL στον εναέριο εξοπλισμό τους, κατά τις πτήσεις τους.
 

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.
ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ φυλής ή θρησκείας. ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΟΝΟ.
 

Θάνατος στη Διεθνή Ισλαμική Τρομοκρατία (εδώ)
Αυτό το προϊόν είναι σύμπτωμα μιας μεγαλύτερης ισλαμοφοβίας που σταλάζει βαθύτερα από ό,τι τα ρούχα και τα τατουάζ.
Αποστολή σε πεζοναύτες, στην Επαρχία Χελμάντ του Αφγανιστάν.
Η SBGO δεν προλαβαίνει τη ζήτηση και πρόσθεσε δεύτερη βάρδια.
Επειδή το προϊόν (ισχυρίζεται πως) στέλνει τους «οπαδούς του Αλλάχ στην ΚΟΛΑΣΗ», ή τουλάχιστον ‒κατά τα λεγόμενα του κατασκευαστή‒ μπορεί να πει κανείς ότι προωθεί μια ιδεολογία Ιερού Πολέμου κατά των Μουσουλμάνων, όπως άλλωστε και η γλώσσα που χρησιμοποιείται σε όλη την ιστοσελίδα:
Μια σημείωση aπό τον Midnite Rider:
Δημιούργησα το SILVER BULLET GUN OIL σαν απάντηση στις ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ που διαπράχθηκαν από τους αποκαλούμενους «Ιερούς Πολεμιστές» που είναι τόσο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ, όσο δεν μπορεί να φανταστεί κανείς, αφού, σαν ζώα που είναι, καραδοκούν το αθώο, άοπλο, αμέριμνο θήραμά τους. Δολοφονώντας καλόγριες και ιερείς της Χριστιανικής θρησκείας και βομβαρδίζοντας Χριστιανικές εκκλησίες, όπως έκανε ο Αμπού Μουσάμπ αλ-Ζαρκάουι το 2004. Κι όμως κλαψουρίζουνε και μυξοκλαίνε ότι ΕΜΕΙΣ διεξάγουμε
«Θρησκευτικό πόλεμο» εναντίον τους.
Δολοφονούν καθημερινά γυναίκες και τα παιδιά της δικής τους θρησκείας και είναι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, όπως κι ο αποκαλούμενος «θεός» τους, αυτός που λατρεύουν, όπως άλλωστε κι ο αποκαλούμενος «Προφήτης» του ο Μωάμεθ.
Αρχίδια προφήτης. Αυτός που πουλάει φούμαρα είναι πιο κοντά στην ΑΛΗΘΕΙΑ. Χτυπούν μέλη του στρατού των ΗΠΑ, που τους δίνουν την ελευθερία να επιλέξουν τη ζωή που επιθυμούν να ζήσουν κι αυτοί  επιλέγουν να ζήσουν σαν εγκληματίες της κατώτερης υποστάθμης. Καταπιέζοντας και δολοφονώντας εκείνους που αντιτίθενται στις απόψεις και τα πιστεύω τους.

ΑΥΤΟΙ, ΟΧΙ ΟΙ ΗΠΑ ΚΗΡΥΞΑΝΕ ΤΖΙΧΑΝΤ. 
Το SILVER BULLET GUN OIL είναι η απάντηση που τους ταιριάζει.
Θέλετε Ιερό Πόλεμο, μπάσταρδοι του Ισλάμ; Τον έχετε ΤΩΡΑ.
Ελπίζω να σας αρέσει η ζέστη της ΚΟΛΑΣΗΣ του Αλλάχ. Αλλά, κι απ’ την άλλη, οι περισσότεροι από τους τζιχαντιστές σας θα είναι εκεί μαζί σας, στην ίδια απόλαυση.
Δεν είναι κι άσκημα (GFY =Καλό Για Σας), ρε δολοφονικά καθάρματα, η Κόλαση είναι ό,τι ΑΞΙΖΕΤΕ. (εδώ)
Κι ενώ ο Αμερικανικός Στρατός ανέλαβε δράση εναντίον του Λοχία Dooley, θέτοντάς τον σε διαθεσιμότητα για τη διδασκαλία μαθημάτων που πραγματεύονταν «ολοκληρωτικό πόλεμο κατά του Ισλάμ», είναι επίσης ζωτικής σημασίας η αντιμετώπιση της υπο-κουλτούρας του Σταυροφόρου μέσα στους κόλπους του Στρατού.
Εξαιρετικό!! Μια γρήγορη φωτό του όπλου μου με το προϊόν σας
I just wanted to say thanks for making a product we can count on.
We are currently deployed to *** Afghanistan. We use SBGO in our
m-4 and in our 240B.

(A quick pic of my weapon and your product attached). Sincerely, and Thank You again, Mike N. USN S.E.A.L. / Excellent!!  Keep up the good
work. T.F.
Για πέστε αλεύρι, Αλ-Κάιντες και Ταλιμπάνια!
Μια διορθωτική πορεία δράσης, που ταυτόχρονα θα αναγνωρίζει την ύπαρξη της υπο-κουλτούρας και θα την τροποποιεί όπου μπορεί, είναι ο μόνος τρόπος για να καταπνίξει αυτού του είδους τα συναισθήματα εν τη γενέσει.
Η πεποίθηση πως ο «πόλεμος των ΗΠΑ κατά της τρομοκρατίας» πρόκειται στην πραγματικότητα για «πόλεμο κατά του Ισλάμ» είναι ευρέως διαδεδομένη στις μουσουλμανικές χώρες, και η μη αντιμετώπιση αυτών των θεμάτων από το Στρατό θα δώσει στη Αλ Κάιντα και τους συνεργάτες της ένα γερό προπαγανδιστικό όπλο.
«Περήφανος Άπιστος» (θήκη για την άδεια κυκλοφορίας σας): $ 9,99. Δείξτε τον πατριωτισμό και την περηφάνια σας
Εντυπωσιάζει το ιδεολογικό-αντιμουσουλμανικό «περιτύλιγμα» που συνοδεύει όλα τα είδη της στάμπας Infidel:
«Οι Ισλαμιστές εξτρεμιστές οι οποίοι δικαιολογούν την βάναυση καταπίεση και τη δολοφονία αθώων ανδρών, γυναικών και παιδιών ως μέσο για να εξαπολύσουν έναν ιερό πόλεμο, θεωρούν «απίστους» όλους όσους, οποιασδήποτε θρησκείας, δεν υιοθετούν τη βάρβαρη θεολογία τους...» (264 λέξεις!)
_____

Σημειώσεις, επισημάνσεις, πρόσθετες φωτό, σύνδεσμοι, λοιπά κείμενα, μεταφράσεις: Μποτίλια Στον Άνεμο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.